מתכון למאפה בורגול וגבינה

 
מאפה בורגול וגבינה
מאפה בורגול וגבינה צילום: ערוץ 10
 
עודכן 17:13 24/10/2010

מאפה בורגול עם בצל מטוגן, גרגירי חומוס וגבינת קשקבל

 
 
 
 
 

 

מצרכים:

2 כוסות בורגול עבה מושרה במים, סחוט

1 בצל קצוץ דק

5 כפות שמן זית

1 כוס גרגירי חומוס קפוא

מלח

פלפל גרוס

מעט פלפל אנגלי טחון

60 גרם חמאה

1 כוס גבינת קשקבל מגורדת

 

אופן הכנה: 

  • מטגנים בשמן את הבצל, עד שהוא מתחיל להשחים מעט. מוסיפים את הבורגול ומערבבים דקה.
  • מוסיפים 2 וחצי כוסות מים, חומוס, מלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות. מכסים, מנמיכים ומבשלים עוד 20 דקות.
  • מוסיפים את החמאה, מערבבים ומורידים מהאש.
  • מערבבים פנימה את הגבינה, מעבירים לכלי חסין חום ואופים בחום של 190 מעלות כעשרים דקות.

 

מאפה עלי גפן במילוי בשר ואורז 

קוסקוס מלא עם עדשים ובטטה

לביבות בטטה עם יוגורט

כדורי שוקולד שילדים אוהבים

מאפה תפוחי אדמה הונגרי

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.