כרובית מטוגנת בציפוי פריך

הדפס
 
כרובית צלויה על כיריים אינדוקציה
כרובית צלויה על כיריים אינדוקציה צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 09:10 25/10/2010

לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שהמתכון הזה הולך להיות הלהיט הבא שלכם במטבח. פשוט מאד להכנה, אבל הטעם מדבר בעד עצמו

 

מצרכים:
1 כרובית שלמה
4\3 כוס יין לבן יבש
מעט שמן זית

למריחה:
3 כפות חרדל דיז'ון
4 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1 חלמון

לציפוי:
כוס פירורי לחם
2 כפות עלי טימין קצוצים דק
6 עלי מרווה
6 כפות פטרוזיליה
4 שיני שום
כף קליפת לימון מגורדת דק
6 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק
כפית אגוז מוסקט טחון טרי
מלח
פלפל שחור טחון טרי

אופן הכנה:
- חותכים את חלקה התחתון של הכרובית, שתוכל לעמוד ביציבות. מניחים אותה עומדת בכלי חסין חום ויוצקים לתחתית הכלי את היין הלבן
- מערבבים בקערית את חומרי המריחה ומערבבים בקערית אחרת את חומרי הציפוי
- מזליפים על הכרובית מעט שמן זית ומורחים על כל שטחה את תערובת המריחה
- מפזרים מעל את תערובת הציפוי באופן אחיד, פחות או יותר, ומהדקים את הציפוי אל הכרובית
- מכסים בעדינות בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 45 דקות
- מסירים את נייר הכסף וממשיכים לצלות עוד כ- 15 דקות, עד שהציפוי שחום לגמרי.

 

רוצים לראות איך ניתן לאפות שני מתכונים באותו הזמן? כנסו וגלו בעצמכם >>

וגם  - הדבר החם הבא: כיריים אינדוקציה. לתכנן את זמן הבישול במקסימום בטיחות >> 

 

מתכונים נוספים:

קעריות בשר טחון עם פירה >>

פרגיות בתנור >>

מאפה תפוח אדמה >>

קיש בצל ופטריות >>

עוף עם תפוחי אדמה בתנור >>

עוגת גבינה ושוקולד >>

מאפה כרישה וגבינות >>

אורז פרסי אפוי >>

מאפה אנטיפסטי >>

קוראסון חמאה ושוקולד >>

עוגת שוקולד עשירה >>

עוגת גבינה ניו יורקית >>

עוף ממולא אורז ופטריות >>  

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.