מתכון לכנפיים ברוטב טחינה

 
כנפיים ברוטב טחינה
כנפיים ברוטב טחינה צילום: ערוץ 10
 
עודכן 18:04 25/10/2010

כנפיי עוף מטוגנות עם שום, בצל ופלפל חריף ברוטב טחינה ופטרוזיליה

 
 
 
 
 

מצרכים:

חצי ק"ג כנפי עוף מנוקות, חצויות

3 כפות שמן זית

1 כף עלי זעתר

3 שיני שום קצוצות

2 בצלים פרוסים

1 פלפל ירוק חריף, מנוקה וקצוץ

 

לרוטב:

חצי כוס טחינה גולמית

שליש כוס מיץ לימון סחוט

חצי כוס מים

מלח

פלפל

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

 

אופן הכנה:

  • ממליחים ומפלפלים את העו, מטגנים ומשחימים בשמן. מוציאים.
  • מוסיפים למחבת את הבצל, שום, זעתר ופלפל חריף, מטגנים שלוש דקות.
  • מערבבים את חומרי הרוטב.
  • יוצקים למחבת, מערבבים ומבשלים עשר דקות.
  • מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומגישים.

 

 

מחפשים עוד מתכוני עוף? נסו את אלה:

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

שניצל ביתי עם פירה

חזה עוף בצי'לי עם אורז

חזה עוף בלימון ושום

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.