מתכון למרנג בסיסי

 
בסיס נהדר לשלל קינוחים
בסיס נהדר לשלל קינוחים צילום: ערוץ 10
 
עודכן 09:48 26/10/2010

אהרוני מלמד אתכם איך להכין בקלי קלות מרנג אוורירי שמתאים לשלל קינוחים

 
 
 
 
 

מצרכים:

5 חלבונים

כוס ורבע סוכר

2 כפות קורנפלור

תמצית וניל

 

אופן הכנה:

  • שמים את החלבונים במיקסר ומקציפים כחמש דקות, תוך הוספת הסוכר בהדרגתיות עד לקבלת קצף מבריק ויציב ביותר. מערבבים פנימה את הקורנפלור.
  • זולפים לצורה הרצוייה ואופים בחום של 100 מעלות כשעתיים.

 

פאי לימון עם ציפוי מרנג

מרנג עם תותים וקצפת

עוגת שכבות מוס שוקולד ומרנג 

עוגת מרנג שוקולד

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.