מתכון לעוגת מרנג שוקולד עם בננות

 
מרנג עם קרם שוקולד ובננות
מרנג עם קרם שוקולד ובננות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 13:57 27/10/2010

שכבות של מרנג נימוח, קרם שוקולד עשיר וחצאי בננות מזוגגות בסוכר

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 כמות קצף מרנג

2 כפות אבקת קקאו משובח

60 גרם שוקולד מרירי שבור דק

 

לקרם:

250 גרם שוקולד

150 גרם חמאה

3 חלמונים

4 חלבונים

חצי כוס סוכר

כפית וניל

3 כפות רום או וויסקי

 

לשכבה העליונה: 

6 בננות חצויות לאורכן

3 כפות סוכר חום 

עוד שוקולד מומס

 

אופן הכנה:

  • מוסיפים לקצף את הקקאו והשוקולד בתנועות קיפול לא אחידות. אופים בתבנית קפיצית 24.
  • מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
  • ממיסים את השוקולד והחמאה, מוסיפים את הוניל, רום וחלמונים.
  • מערבבים את שתי התערובות ויוצקים על המרנג. מקררים לגמרי.
  • מזגגים את הבננות בסוכר ורום. מניחים על השוקולד.
  • זולפים מעל שוקולד ומגשים.

 

 

פאי לימון עם ציפוי מרנג

מרנג עם תותים וקצפת

עוגת שכבות מוס שוקולד ומרנג 

עוגת מרנג שוקולד

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.