מתכון לשקדי עגל על ברוסקטה

 
שקדי עגל חלב על ברוסקטה
שקדי עגל חלב על ברוסקטה צילום: ערוץ 10
 
עודכן 15:14 27/10/2010

פרוסות לחם קלוי עם שקדי עגל צרובים, פטריות מקורמלות ביין ובצל מטוגן

 
 
 
 
 

מצרכים:

חצי ק"ג שקדי עגל

מלח

פלפל

1 כף תימין

מעט שמן זית

כוס יין פורט משובח

2 כפות שמן זית

16 פטריות שמפיניון שלמות וטריות

16 בצלי פנינה שטופים

4 פרוסות לחם שאור

מעט עירית קצוצה

 

אופן הכנה: 

  • קולים את הלחם עם מעט שמן זית על מחבת פסים.
  • חותכים את השקדים לפיסות בגודל ערמונים. ממליחים ומפלפלים, מפזרים עליהם תימין.
  • צורבים את השקדים במחבת עד שהם שחומים יפה סביב סביב. מוציאים.
  • מטגנים את הפטריות והבצלים כשתי דקות, יוצקים פנימה את יין הפורט וכף שמן זית, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  • מחזירים פנימה את השקדים ומבשלים כחמש דקות עד להסמכה.
  • מגישים על הלחם הקלוי ומפזרים מעל עירית קצוצה.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

שוקי עוף עם פתיתים ואפונה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

ספיחה - לחמה עג'ון

אצבעות שום עם בשר טחון

מתכון לפלפלים ממולאים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.