מתכון לבצק עלים במילוי בטטות

 
מאפה בצק עלים עם בטטות
מאפה בצק עלים עם בטטות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 15:46 31/10/2010

מאפה בצק עלים במילוי שמנת מתוקה, גבינת ריקוטה ורצועות בטטה שחומות

 
 
 
 
 

מצרכים:

400 גרם בצק עלים

4 בטטות קלופות

250 גרם גבינת ריקוטה טרייה

מיכל שמנת מתוקה

2 ביצים

100 גרם  גבינת פרמזן מגורדת דק

1 כף תימין

מלח

פלפל שחור גרוס

1 כף סוכר חום

 

אופן הכנה:

  • מרדדים את הבצק לעיגול ומרפדים תבנית עגולה, לא מתפרקת. דוקרים במזלג. אופים חצי אפיה עם שעועית
  • פורסים את הבטטות לפרוסות של כ-1 ס"מ.
  • מערבבים את גבינת הריקוטה, פרמזן, תימין, שמנת, ביצים, מלח ופלפל. יוצקים לבצק החצי אפוי.
  • מסדרים את הבטטה בצורה נאה על המילוי, מפזרים עליהם את הסוכר החום ואופים בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.

 

מחפשים עוד מתכונים עם בטטה? נסו את אלה:

המבורגר סינטה עם רצועות בטטה

קוסקוס מלא עם עדשים ובטטה

לחמניות בטטה מקמח מלא

עופיונים במילוי בטטה ופטריות

פסטה ברוטב שמנת ובטטה

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.