סלט תרד עם פרי הדר

 
סלט תרד עם פרוסות פרי הדר ורוטב לימון ודבש
סלט תרד עם פרוסות פרי הדר ורוטב לימון ודבש צילום: עומר שביט
 
עודכן 23:25 30/10/2010

שילוב טעים ובריא של מתיקות ועסיסיות פירות ההדר עם המליחות הטבעית של התרד

 
 
 
 
 

מצרכים:

250 גרם עלי תרד

2 פירות הדר (לפי בחירה)

50 גרם שומשום קלוי

 

רוטב:

מיץ מלימון סחוט

2 כפות שמן זית

½ כפית סוכר אורגני או 1 כפית דבש

מלח

פלפל 

 

אופן הכנה:

  • פורסים את פירות ההדר לפרוסות דקות.
  • בקערה עגולה שופכים את עלי התרד, מוסיפים את הפירות והשומשום.
  • מטבלים בחומרי הרוטב דקה לפני ההגשה.

 

המתכון באדיבות המסעדה הצמחונית במלון מצפה-הימים.

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לסלט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.