מתכון לתבשיל נקניקיות ושעועית

 
תבשיל נקניקיות עם שעועית לבנה
תבשיל נקניקיות עם שעועית לבנה צילום: ערוץ 10
 
עודכן 19:14 31/10/2010

נקניקיות מטוגנות עם שום, בצל וצ'לי לצד שעועית לבנה בציפוי פירורי לחם זהובים

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 כוסות שעועית לבנה מבושלת

6 נקניקיות שמנות לטיגון

1 בצל גדול קצוץ

4 שיני שום קצוצות

2 כפות אורגנו טרי

2 קופסאות עגבניות מרוסקות

מעט שבבי צ'ילי

4 כפות שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס

חצי כוס פירורי לחם

 

אופן הכנה:

  • מטגנים את הנקניקיות במעט שמן עד שהן משחימות מעט.
  • שמים את השמן בסיר, מטגנים בו את האורגנו, שום ובצל כשתי דקות. מוסיפים את העגבניות, מלח, פלפל וצ'ילי ומביאים לרתיחה.
  • מעבירים לתבנית צלייה ומניחים בה גם את השעועית.
  • אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה מכוסה בנייר כסף.
  • מפזרים מעל פירורי לחם, זולפים מעט שמן זית ומכניסים לגריל לחמש דקות, לקבלת קרום זהוב ופריך.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה: 

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

ספיחה - לחמה עג'ון

אצבעות שום עם בשר טחון

מתכון לפלפלים ממולאים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.