לברק אפוי בעגבניות וזיתים

 
לברק אפוי בעגבניות, פלפלים, בצל וזיתים
לברק אפוי בעגבניות, פלפלים, בצל וזיתים צילום: ערוץ 10
 
עודכן 12:27 01/11/2010

דג לברק אפוי בתנור עם עגבניות, פלפלים אדומים וזיתים

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 כפות שמן זית

1 כף תימין

1 בצל פרוס גדול

3 שיני שום חצויות

1 פלפל אדום חצוי, פרוס

1 פלפל ירוק חריף פרוס

מלח, פלפל

2 דגי לברק מנוקים

3 עגבניות קלופות, קצוצות גס

12 זיתי קלמטה חצויים

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את השמן עם התימין, יוצקים מחצית לכלי אובאלי חסין חום, מניחים על השמן מחצית מהבצלים והשום. ממליחים ומפלפלים.
  • חורצים את הדגים ומניחים אותם על השמן בכלי.
  • מפזרים על הדגים את העגבניות, הפלפלים, יתרת השום והבצל ויוצקים מעל הכל את יתרת השמן. ממליחים ומפלפלים.
  • אופים בחום של 220 מעלות כ-20 דקות.

 

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

דג בציפוי אגוזים

סלמון ברוטב סויה ודבש

גפילטע פיש

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.