לברק אפוי עם פטריות

 
לברק אפוי עם פטריות ופירורי לחם
לברק אפוי עם פטריות ופירורי לחם צילום: ערוץ 10
 
עודכן 12:47 01/11/2010

דג לברק אפוי בתנור עם שום, בצל, פטריות וציפוי פריך וזהוב של פירורי לחם

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 בצל גדול קצוץ

3 שיני שום קצוצות

6 עלי מרווה קצוצים

1 סלסלת פטריות פורטבלו קצוצות

50 גרם חמאה מומסת

2 כפות שמן זית

2 דגי לברק פרוסים כפרפר

1 כוס פירורי לחם / פנקו

מלח

פלפל

חצי כוס יין לבן ייבש 

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את השום, בצל, פטריות, פטרוזיליה ומרווה.
  • מורחים מחצית מכמות החמאה בכלי, מפזרים מחצית מכמות תערובת הפטריות.
  • מניחים על הפטריות את הדגים, מפזרים את המחצית השניה של הפטריות, מפזרים מעל את פירורי הלחם. מטפטפים את ייתרת החמאה המומסת.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות לעשרים דקות.
  • מוציאים מהתנור, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

דג בציפוי אגוזים

סלמון ברוטב סויה ודבש

גפילטע פיש

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.