קרמבו תוצרת בית

 
חוויה מתוקה עם הילדים
חוויה מתוקה עם הילדים צילום: יח"צ
 
עודכן 07:33 03/11/2010

ממתק החורף האולטימטיבי בגרסה הביתית. תנו לילדים לקרוץ את תחתיות הקרמבו, לצפות אותו בשוקולד וכמובן לזלול אותו בהנאה

 
 
 
 
 
המתוק שילדים (ומבוגרים) אוהבים במיוחד
המתוק שילדים (ומבוגרים) אוהבים במיוחד צילום: יח"צ

26 יחידות קרמבו

 

מצרכים:

עוגת הבית או עוגת שוקולד

אינסטנט פודינג וניל

3 חלבונים

3/4 כוס סוכר

 

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר

3 כפות שמן קנולה

 

אופן הכנה:

  • לבסיס: פורסים את העוגה ל-15 פרוסות בעובי 1.5 ס"מ. בעזרת קורצן או כלי עגול קורצים מכל פרוסה 2 עיגולים בקוטר 3 ס"מ.
  • לקרם: מכניסים לקערת המיקסר חלבונים, סוכר ואינסטנט וניל ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב מאוד.
  • מעבירים את הקרם לשק זילוף, ומזליפים בצורה סיבובית משולי העוגה פנימה עד לקבלת צורה של קרמבו.
  • לציפוי: מניחים סיר מעל סיר עם מים רותחים, שוברים את חפיסת השוקולד לתוך הקערה  וממתינים עד להמסת השוקולד.
  • לאחר שהשוקולד נמס מוסיפים שמן ומערבבים היטב (השוקולד יהפוך מבריק, נוזלי ונוח לעבודה).
  • יוצקים את השוקולד החם בעזרת כף על הקרמבו, כך שיצפה אותן לחלוטין. אפשר לפזר מעל סוכריות צבעוניות. מניחים בצד או במקרר עד שהשוקולד מתקשה.

טיפ: כדי לקבל שוקולד בטעם מוקה, מוסיפים למרכיבי הקרם כפית קפה מומס בשתי כפות מים חמים.

 

המתכון באדיבות טיים אאוט ואסם. לעוד מתכונים >>

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון למיני פחזניות במילוי שמנת

מתכון לרולדת פתי בר

מתכון לטירמיסו איטלקי קלאסי

מתכון לארטיק מוס שוקולד

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.