מתכון לדג לברק מטוגן ברוטב חריף

 
לברק מטוגן ברוטב אסייתי
לברק מטוגן ברוטב אסייתי צילום: ערוץ 10
 
עודכן 12:10 02/11/2010

מנה מיוחדת עם ניחוח אסייתי של דג לברק מטוגן עם רוטב חריף של שום, פלפל וסויה

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 דגי לברק מנוקים היטב

קמח לקימוח בצלחת רחבה

מלח

פלפל

 

לרוטב:

3 כפות שמן

2 שיני שום קצוצות

4 ס"מ ג'ינג'ר חתוך לגפרורים

1 פלפל אדום חריף חתוך לרצועות

1 פלפל אדום חצוי, פרוס

1 פלפל ירוק חריף, פרוס 

 

בנוסף:

כפית קורנפלור

3 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות

 

אופן הכנה:

  • חורצים בדג חריצים אלכסוניים. ממליחים, מפלפלים ומקמחים מעט בשכבה דקה.
  • מטגנים את הדג בשמן עמוק, מוציאים ומספיגים בנייר מטבח.
  • מטגנים את השום והג'ינג'ר בשמן, מוסיפים את הפלפל החריף ומטגנים.
  • מוסיפים סויה, יין אורז, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מסמיכים מעט.
  • מוציאים את הדג, מכסים בנייר כסף ומכסים לשמירה על החום.
  • מוסיפים את הקורנפלור לרוטב ומסמיכים.
  • יוצקים את הרוטב על הדגים ומפזרים מעל בצל ירוק.

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

דג בציפוי אגוזים

סלמון ברוטב סויה ודבש

גפילטע פיש

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.