מתכון לעוגת גבינה קרה ללא אפייה

 
עוגת גבינה קרה ללא אפיה
עוגת גבינה קרה ללא אפיה צילום: ערוץ 10
 
עודכן 13:19 03/11/2010

העוגה הפופולרית מקטגוריות הגבינות - תחתית עוגיות פתי בר עם מילוי עשיר של גבינת שמנת וציפוי עדין של אגוזי ברס

 
 
 
 
 

לתחתית:

150 גרם פתי בר

100 גרם חמאה

3 כפות סוכר

 

למילוי: 

1 שקית ג'לטין

מיכל שמנת מתוקה

2 כפיות וניל

600 גרם גבינה שמנת

1 כוס סוכר

קליפת לימון

 

4 כפות אגוזי ברס

 

אופן הכנה: 

  • מרסקים את חומרי התחתית במעבד מזון ומהדקים לתבנית קפיצית מס' 24.
  • ממיסים את הג'לטין בחצי כוס מים חמים.
  • מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
  • מקציפים את הגבינה, סוכר, קליפת לימון ווניל. מוסיפים את הג'לטין וממשיכים לערבל. מערבבים פנימה את הקצפת.
  • יוצקים על התחתית. מפזרים מעל אגוזי ברס, מכסים בנילון נצמד ומקררים היטב.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לקרמבו תוצרת בית

מתכון למיני פחזניות במילוי שמנת

מתכון לרולדת פתי בר

מתכון לטירמיסו איטלקי קלאסי

מתכון לארטיק מוס שוקולד

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.