מתכון לקרפצ'יו בקר

 
קרפצ'ו בקר עם שמן זית ובלסמי
קרפצ'ו בקר עם שמן זית ובלסמי צילום: ערוץ 10
 
עודכן 11:13 03/11/2010

פרוסות דקיקות ועדינות של בשר בקר עם שמן זית, חומץ בלסמי ובזיליקום

 
 
 
 
 

מצרכים: 

300 גרם פילה בקר

שמן זית משובח

מלח גס

פלפל ארבע עונות כתוש

מעט בייבי בזילקום

מעט חומץ בלסמי

 

אופן הכנה: 

  • פורסים את הבשר לפרוסות דקות. שמים את הבשר בין 2 ניירות אפייה, דופקים ומועכים בעדינות. מניחים את פרוסות הבשר הדקות על צלחת הגשה יפה.
  • מטפטפים מעל שמן זית, מפזרים מלח ים גס ופלפל 4 עונות, מטפטפים מעט חומץ בלסמי, מפזרים בייבי בזיליקום ומגישים.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

כדורי בשר בכמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

ספיחה - לחמה עג'ון

אצבעות שום עם בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.