מתכון לפילה בקר עם פירה

 
פרוסות פילה ברוטב אסייתי עם פירה ופטריות
פרוסות פילה ברוטב אסייתי עם פירה ופטריות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 11:43 08/11/2010

פילה בקר צרוב ברוטב אסייתי מוגש עם פירה תפוחי אדמה ופטריות

 
 
 
 
 

מצרכים: 

2 ק"ג נתח פילה

3 כפות שמן זית

4 כפות חומץ בלסמי

2 כפות רוטב סויה

2 כפות ג'ינג'ר מגורד

כף סוכר חום

חצי כוס מים

מלח

פלפל גרוס

 

אופן הכנה:

  • משרים את הפילה בתערובת (חומץ, שמן, סויה, ג'נג'ר, סוכר ומים) למספר שעות.
  • מוציאים את הפילה מהמשרה, מנגבים היטב בנייר מטבח.
  • מחממים מעט שמן זית על מחבת טפלון וכשהיא חמה צורבים את הפילה סביב סביב. מנמיכים את החום וממשיכים לטגן על חום נמוך עוד כעשר דקות.
  • מוסיפים למשרה שליש כוס מים, יוצקים למחבת ומזגגים את הנתח.
  • פורסים ומגישים עם פירה ופטריות.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

כדורי בשר בכמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

ספיחה - לחמה עג'ון

אצבעות שום עם בשר טחון

מתכון לפלפלים ממולאים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.