מתכון לעוגיות קרני צבי

 
עוגיות קרני צבי
עוגיות קרני צבי צילום: ערוץ 10
 
עודכן 12:04 04/11/2010

הישר מהמטבח המרוקני - עוגיות נימוחות במילוי שקדים טחונים וסוכר

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

2\1 2 כוסות קמח

2 חלמונים

1 ביצה

2\1 2 כפות מים

2\1 2 כפות שמן

  

למילוי:

1 כוס שקדים טחונים דק

2\1 כוס סוכר

2\1 כפית מי ורדים

2 חלמונים

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את חומרי הבצק לבצק אחיד.
  • מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעלה דק. קורצים ממנו עיגולים בקוטר של כ-8 ס"מ.
  • מערבבים את חומרי המילוי בקערה לתערובת אחידה. צרים מהתערובת "אצבעות" קטנות באורך של כ-4 ס"מ.
  • מניחים בכל עיגול "אצבע" מילוי , מורחים את שולי העיגול בחלמון ביצה טרוף וסוגרים לחצי סהר. חותכים את שולי הסהרון בחותכן משונן.
  • אופים בתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות למשך 25 דקות.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לקרמבו תוצרת בית

מתכון למיני פחזניות במילוי שמנת

מתכון לרולדת פתי בר

מתכון לטירמיסו איטלקי קלאסי

מתכון לארטיק מוס שוקולד

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.