מתכון לעוף בתנור

 
עוף ובצל אדום מושחמים בחומץ בלסמי
עוף ובצל אדום מושחמים בחומץ בלסמי צילום: ערוץ 10
 
עודכן 16:05 08/11/2010

כרעיי עוף בתנור על מצע של בצל סגול שחום. רק להוסיף אורז או פירה ולהתענג

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 כפות שמן זית

שליש כוס חומץ בלסמי

2 כפות תימין

רבע כוס סוכר חום

1 כוס מים

מלח ופלפל

5 בצלים אדומים חצויים לאורכם

5 כרעיים חצויות 

מלח גס

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים לתבנית צליה.
  • שמים בתבנית את הבצלים עם הצד החתוך כלפי מטה ואת העופות עם צד העור כלפי מטה. מכסים בנייר כסף.
  • אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
  • מוצאים, הופכים רק את העופות וצולים עוד עשר דקות ללא נייר הכסף.
  • מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מלח גס ומגישים.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

כדורי בשר בכמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

ספיחה - לחמה עג'ון

אצבעות שום עם בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.