מתכון לספגטי עם רצועות הודו

 
ספגטי עם רצועות הודו ופטריות
ספגטי עם רצועות הודו ופטריות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 06:54 10/11/2010

ארוחת צהריים בקלי קלות - ספגטי עם נתחי הודו מוקפצים ביין לבן ופטריות

 
 
 
 
 

זמן הכנה כ- 15 דקות

 

מצרכים:

1 ק"ג שווארמה הודו נקבה חתוך לרצועות להקפצה

1/2 כוס קמח מלא

5-6 פטריות פורצ'יני מיובשות

1 כוס יין לבן

1/2 כוס מים רותחים

1 כף חמאה + 2 כפות שמן זית

צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה

 

אופן הכנה:

  • משרים בכוס מים רותחים את פטריות הפורצ'יני.
  • מחממים בסיר שטוח או מחבת עמוקה את השמן עם החמאה.
  • מקמחים רצועות ההודו ומקפיצים אותן בשמן החם.
  • לאחר שכל הרצועות מזהיבות מוסיפים, תוך כדי ערבוב, את היין הלבן ואת המים עם הפטריות.
  • מערבבים על אש קטנה עד שהרוטב מסמיך (10-15 דקות).
  • מגישים עם פסטה (הרוטב שנוצר מעולה לפסטה) ומפזרים מעל מעט פטרוזיליה קצוצה.
  • לשומרי הכשרות, ניתן לוותר על החמאה והלשתמש ב-3 כפות שמן זית.

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה: 

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

 

 
עוד כתבות במדור גוף ונפש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.