מתכון לכרעיים עם פלפלים

 
כרעיי עוף עם פלפלים קלויים
כרעיי עוף עם פלפלים קלויים צילום: ערוץ 10
 
עודכן 21:12 09/11/2010

כרעיי עוף שחומים עם פלפלים אדומים קלויים ועשבי תיבול

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 כרעיים חתוכות לשניים

3 כפות שמן זית

1 כף עלי אורגנו טריים

6 פלפלים אדומים קלויים, חתוכים לקוביות

3 שיני שום קצוצות

2 כפות חומץ בלסמי

1 כוס מים

מלח

פלפל

צרור עלי בזיליקום

 

אופן הכנה: 

  • ממליחים ומפלפלים את העוף, משחימים בסיר בשמן הזית.
  • מוסיפים לסיר את עלי האורגנו והפלפלים, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את החומץ ומבשלים יחד כשתי דקות.
  • מוסיפים את המים, מלח ופלפל, מבשלים מכוסה כחצי שעה.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.