מתכון לחלקי עוף ברוטב יין אדום

 
חלקי עוף מבושלים ביין אדום
חלקי עוף מבושלים ביין אדום צילום: ערוץ 10
 
עודכן 21:13 09/11/2010

חלקי עוף מבושלים ביין אדום עם בצלים מטוגנים, שום ופטריות

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 כרעיים חתוכות לשניים

3 כפות שמן זית

כף תימין

5 עלי מרווה

18 בצלצלי פנינה קלופים

4 שיני שום מעוכות

3 עלי דפנה

1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות, שלמות

3 כוסות יין אדום יבש

מלח

פלפל

 

אופן הכנה: 

  • ממליחים ומפלפלים את העוף ומשחימים בשמן סביב סביב.
  • מוציאים מהסיר ומטגנים בשמן את הבצלים, פטריות, תימין ומרווה כשלוש דקות.
  • מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
  • ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את העוף ועלי הדפנה, מבשלים מכוסה על להבה נמוכה.
  • מוציאים את כל המוצקים, מצמצמים את הרוטב כחמש דקות, מחזירים את העוף ומגישים.
  • מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.