מתכון לחלקי עוף עם זיתים וארטישוק

 
חלקי עוף מבושלים עם זיתים ירוקים וארטישוק
חלקי עוף מבושלים עם זיתים ירוקים וארטישוק צילום: ערוץ 10
 
עודכן 21:15 09/11/2010

חלקי עוף שחומים עם בצל, שום ומרווה לצד לבבות ארטישוק וזיתים ירוקים

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 כרעיים חתוכות לשניים

3 כפות שמן זית

10 עלי מרווה

1 בצל חתוך לקוביות

3 שיני שום חצויות

8 לבבות ארטישוק חתוכים לחצאים

שליש כוס מיץ לימון

סרט קליפה מלימון אחד

כוס וחצי מים

חצי כוס זיתים ירוקים מגולענים

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • ממליחים ומפלפלים את העוף ומשחימים בשמן סביב סביב. מוציאים.
  • מטגנים בסיר את הבצל, שום, מרווה ולבבות ארטישוק כשלוש דקות.
  • מוסיפים את העוף, המים ומיץ הלימון, זיתים, קליפת לימון , מלח ופלפל.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-45 דקות.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.