מתכון לטארט חמאת בוטנים ובננות

 
טארט חמאת בוטנים ובננות
טארט חמאת בוטנים ובננות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 17:32 10/11/2010

טארט מיוחד מבצק פריך במילוי קטיפתי של חמאת בוטנים עם שמנת מתוקה וציפוי מענג של בננות מקורמלות

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 בצק פריך אפוי למחצה (מתכון בהמשך)

 

למילוי:

4\3 כוס חמאת בוטנים

שליש כוס דבש

חצי כוס סוכר חום

3 ביצים

1 מיכל שמנת מתוקה

כף וניל

4 בננות חצויות לאורכן

מעט חמאה מומסת

מעט סוכר

 

אופן הכנה: 

  • שמים בקערת המיקסר עם הגיטרה את חמאת הבוטנים, דבש, סוכר ווניל ומערבלים לתערובת חלקה.
  • מוסיפים את הביצים והשמנת.
  • יוצקים לתחתית הבצק.
  • מניחים מעל את הבננות, מורחים בחמאה המומסת ובוזקים סוכר.
  • אופים בחום של 170 מעלות כחצי שעה.

 

מתכון לבצק פריך קלאסי

מחפשים עוד מתכונים לטארט? נסו את אלה:

טארט תאנים

טארטלטים במילוי שוקולד לבן

טארט שוקולד למכורים

טארט תפוחים עם קצפת

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.