מתכון לטארט תפוזים

 
טארט תפוז עם קליפות תפוז מסוכרות
טארט תפוז עם קליפות תפוז מסוכרות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 17:33 10/11/2010

שילוב טעמים ומרקמים - טארט מבצק פריך במילוי שמשלב את מתיקות השמנת עם חמצמצות התפוז

 
 
 
 
 

מצרכים:

בצק פריך אפוי למחצה (מתכון בהמשך)

 

למילוי:

3 ביצים

2 חלמונים

4\3 כוס סוכר

חצי מכיל שמנת

חצי כוס מיץ תפוזים

2 כפות קליפת תפוז

 

לתפוזים מסוכרים: 

2 תפוזים פרוסים דק

1 כוס סוכר

2 כוסות מים

 

אופן הכנה:

  • מערבים את חומרי המילוי.
  • יוצקים לתבנית עם הבצק (אפוי למחצה)  ואופים בחום של 160 מעלות כ-45 דקות.
  • בזמן שהטארט בתנור, מכינים סירופ: חותכים מהתפוזים רצועות דקיקות ומבשלים אותם בסירופ של מים וסוכר. מוציאים ומסננים.
  • מוציאים את הטארט, מניחים עליו את קליפות התפוז ומגישים.

 

מתכון לבצק פריך קלאסי

מחפשים עוד מתכונים לטארט? נסו את אלה:

טארט תאנים

טארטלטים במילוי שוקולד לבן

טארט שוקולד למכורים

טארט תפוחים עם קצפת

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.