מתכון לקציצות תרד

 
קציצות תרד על כיריים אינדוקציה
קציצות תרד על כיריים אינדוקציה צילום: יח"צ
 
עודכן 09:24 10/11/2010

קציצות קלות ופשוטות להכנה עם תרד וגבינה מלוחה מעודנת

 
 
 
 
 

חומרים:

חצי קילו עלי תרד טריים - שטופים, מיובשים וקצוצים גס

250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5%, מפוררת בידיים

1 כף קמח

3 ביצים

1/4 - 1/2 כוס פירורי לחם

מלח

פלפל שחור גרוס

קורט קינמון

קורט פלפל אנגלי גרוס

שמן קנולה לטיגון

 

אופן הכנה:

מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה. מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים ומגישים חם/קר.

 

המלצת השף:

1.לקצוץ את התרד מספר שעות לפני הכנת המתכון ולהניח במסננת (לשם הוצאת נוזלים מהתרד).

2.להוסיף לתערובת מעט גרידת לימון לפני הטיגון.

 

באדיבות שף מחלבת "משק צוריאל", ברק חורש.

 

עוד ב'מטבח של המחר':

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.