מתכון לסלק במילוי גבינה ואגוזים

 
סלק במילוי גבינה ואגוזים
סלק במילוי גבינה ואגוזים צילום: ערוץ 10
 
עודכן 15:07 13/11/2010

סלקים אפויים במילוי גבינת רוקפור ואגוזים עם תלתלי בצל ירוק מעל

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 סלקים קטנים אפויים

2 כפות שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

מלח גס

פלפל

תלתלי בצל ירוק

 

למילוי:

250 גרם גבינה כחולה

2 בצלים ירוקים קצוצים

4 כפות אגוזי לוז קצוצים 

 

אופן הכנה:

  • חותכים ומסירים את החלק העליון של הסלקים, עושים בכל סלק גומה גדולה עם כפית פריזאית.
  • מערבבים את החומץ, שמן, מלח ופלפל, ומורחים בתערובת את הסלקים.
  • מערבבים את חומרי המילוי וממלאים את הסלקים.
  • ממלאים את הסלקים בתערובת.
  • מניחים את הסלקים הממולאים על צלחת הגשה ומניחים מעל את תלתלי הבצל הירוק.

 

מחפשים עוד מתכונים לממולאים? נסו את אלה:

כרוב במילוי אורז ובצל מטוגן

חצילים במילוי בשר טחון

עגבניות במילוי בשר

קישואים ממולאים (צמחוני)

ארטישוק במילוי בשר טחון

פלפלים ממולאים

מגדל ממולאים של אהרוני

כרוב ממולא בנוסח בולגרי

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.