מתכון למאפה פולנטה ברוטב עגבניות

הדפס
 
מאפה פולנטה עם רוטב עגבניות וגבינת פרמזן
מאפה פולנטה עם רוטב עגבניות וגבינת פרמזן צילום: ערוץ 10
 
עודכן 14:25 15/11/2010

מאפה מענג של עיגולי פולנטה עם רוטב עגבניות וגבינת פרמזן מעל

 

מצרכים: 

1 כמות פולנטה

1 קופסה עגבניות מרוסקות

2 שיני שום קצוצות

2 כפות שמן זית

מלח

פלפל

חופן בזיליקום

חצי כוס גבינת פרמזן

 

אופן הכנה:

  • יוצקים את הפולנטה החמה לכלי מלבני שטוח ומניחים לזה להתקרר כמה שעות טובות עד שהתערובת קרה לגמרי ומוצקה.
  • חותכים את מלבן הפולנטה לעיגולים. מניחים בכלי חסין חום משומן.
  • מבשלים במחבת את חומרי הרוטב פרט לגבינת פרמזן והבזילקום כשלוש דקות.
  • לקראת הסוף מערבבים פנימה את הבזילקום.
  • יוצקים על הפולנטה, מפזרים גבינת פרמזן ואופים בחום שך 180 מעלות כחצי שעה.

 

מחפשים עוד מתכונים מענגים? נסו את אלה:

כרוב ממולא צמחוני

קנלוני במילוי בטטות

קציצות כרובית וקישואים

ריבועי שוקולד שיש

 

 

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.