חזה עוף בליווי רוטב בלסמי

 
עוף ברוטב בלסמי על כיריים אינדוקציה
עוף ברוטב בלסמי על כיריים אינדוקציה צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 09:32 16/11/2010

היכונו לחוויה עסיסית: חזה עוף מושרה בבלסמי, צ'ילי, שום וסוכר חום

 
 
 
 
 

מצרכים:
4 חזות עוף מנוקים
4 עלי מרווה
שליש כוס חומץ בלסמי
שליש כוס מיץ לימון
2 כפות שמן זית
2 כפות סוכר חום
שבבי צ'ילי יבשים
מלח
פלפל
2 שיני שום כתושות

אופן הכנה:
- מערבבים את כל החומרים ומשרים בהם את העוף
- מחממים מחבת פסים וצורבים את חזות העוף משני הצדדים
- מחממים את שאר המשרה ויוצקים על החזות
- מגישים עם:
- צורבים 4 פרוסות לחם שאור לבן עם שמן זית, על מחבת פסים
- מוסיפים למחבת חצאי לימונים

תרד מוקפץ

מצרכים:
חצי ק"ג תרד
2 שיני שום קצוצות
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מלח
פלפל גרוס
4 כפות צנוברים קלויים

אופן הכנה:
- מקפיצים את התרד בווק עם השום ושמן זית, ממליחים ומפלפלים
- מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים להקפיץ כשתי דקות, עד שהתרד מתרכך

הגשה:
- שמים את פרוסות הלחם על 4 צלחות, עליהן תרד וחזה עוף
- מפזרים מעל צנוברים קלויים

 

עוד ב'מטבח של המחר':

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.