מתכון לפתאי מוקפץ עם ירקות וטופו

 
פתאי ירקות וטופו
פתאי ירקות וטופו צילום: דניאל לילה
 
עודכן 18:59 16/11/2010

פתאי (אטריות אורז רחבות) מוקפץ עם ירקות, קוביות טופו ובוטנים קצוצים מעל

 
 
 
 
 

מצרכים: 

אטריות אורז רחבות שטוחות-מלבניות

1 גזר

רבע ראש כרוב

חופן נבטים

חופן בצל ירוק

1 ביצה

סויה בהירה

רוטב צדפות

סויה שחורה

מיץ מחצי לימון

200 גרם טופו

חופן בוטנים קצוצים

שן שום

כף שמן סויה

 

אופן הכנה: 

  • משרים את האטריות 45 דקות במים פושרים לפני תחילת הבישול.
  • על ווק לוהטת מטגנים שן שום כתוש אחת עם מעט שמן סויה עד להזהבה. שוברים ביצה אחת לתוך הווק ומערבבים.
  • מוסיפים את הטופו, לאחר שחתכנו אותו לקוביות קטנות. מוסיפים כרוב וגזר לאחר שפרסנו את שניהם לרצועות דקות.
  • מקפיצים יחדיו על הווק, מוסיפים את האטריות פתאי המושרות, כף סויה בהירה, כף רוטב צדפות, כף סויה שחורה, שתי כפות סוכר, מיץ מחצי לימון ומקפיצים.
  • לקראת סוף הבישול כאשר האטריות כבר רכות, מוסיפים חופן בצל ירוק וחופן נבטים.
  • אופן הגשה: מומלץ להגיש עם בוטנים קצוצים למעלה, ורבע לימון בצד.

 

המתכון באדיבות השף קיאטי סאק ממסעדת סאטורי התיאלנדית.

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה: 

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.