מתכון לנתח קצבים ביין אדום

 
נתח קצבים ביין אדום
נתח קצבים ביין אדום צילום: ערוץ 10
 
עודכן 14:21 18/11/2010

נתח קצבים במרינדה של יין אדום, שום ועשבי תיבול צרוב במחבת עם בצל ושמן זית

 
 
 
 
 

מצרכים:

נתח קצבים שלם

3 כפות שמן זית

1 כוס יין אדום

3 עלי דפנה

6 עלי מרווה

1 בצל פרוס

4 שיני שום חצויות

פלפל גרוס 

מלח גס

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל החומרים ומשרים בהם את הבשר למספר שעות.
  • מוציאים את הנתח, מנערים ומנגבים במגבת נייר.
  • מחממים מחבת גדולה במעט שמן זית וכשהיא חמה צורבים את הנתח, השום והבצלים כדקה מכל צד. מוציאים את הנתח.
  • יוצקים את היין למחבת, מביאים לרתיחה, מצמצמים, מחזירים את הנתח לבישול של עוד דקותיים.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

קציצות ברוטב עגבניות

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.