מתכון ללחם במילוי בצלים

 
לחם במילוי בצלים
לחם במילוי בצלים צילום: ערוץ 10
 
עודכן 13:39 22/11/2010

לחם ביתי מענג עם מעטה פריך וזהוב במילוי תערובת בצלים מקורמלים

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 כמות בצק לחם פשוט

5 כפות שמן זית

2 בצלים פרוסים דק

2 כרישות פרוסות דק

6 בצלים ירוקים קצוצים

1 כף סוכר

מלח

פלפל שחור

1 כוס גבינת אמנטל מגורדת

 

  • אופן הכנה:
  • מאדים את שלושת סוגי הבצלים בשמן זית, סוכר, מלח ופלפל עד להתקרמלות, ומקררים.
  • מערבבים לתערובת את הגבינה.
  • מרדדים את הבצק לשני עיגולים גדולים, משמנים תבנית עגולה חסינת חום ממתכת ומרפדים בבצק. משאירים שוליים. ממלאים את הבצק בתערובת, ומכסים בעיגול השני.
  • אופים בחום של 200 מעלות כחצי שעה.

 

לחמניות גבינה

3 מתכונים להכנת פוקאצ'ה

לחמה עג'ון - מאפה עם בשר טחון

בגט צרפתי ביתי

אצבעות שום מתובלות

לחמניות עגולות עם שומשום

חלה מתוקה

המדריך המלא להכנת בצק שמרים מתוק

המדריך המלא להכנת בצק שמרים מלוח

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.