מתכון ללחם עם פטריות

 
לחם עם פטריות
לחם עם פטריות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 13:43 22/11/2010

לחם ביתי משגע מנוקד בפטריות פורצ'יני קצוצות ומרווה ארומטית

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 כמות בצק לחם פשוט

2 שקיות פטריות פורצ'יני יבשות, מושרות וקצוצות

5 עלי מרווה קצוצים דק

2 כפות שמן זית

 

אופן הכנה:

  • מערבבים אל הבצק ברגע האחרון ומוסיפים את כל שאר החומרים.
  • לשים למשך דקה.
  • מכסים ומתפיחים שעה לפחות.
  • צרים ככרות לחם עגולות וחורצים במרכזן צלב.
  • אופים בחום של 200 מעלות כחצי שעה.

 

3 מתכונים להכנת פוקאצ'ה

לחמה עג'ון - מאפה עם בשר טחון

בגט צרפתי ביתי

אצבעות שום מתובלות

לחמניות עגולות עם שומשום

חלה מתוקה

המדריך המלא להכנת בצק שמרים מתוק

המדריך המלא להכנת בצק שמרים מלוח

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.