מתכון ללביבות בטטה

 
לביבות בטטה ברוטב שמנת ועירית
לביבות בטטה ברוטב שמנת ועירית צילום: יעל אילן
 
עודכן 07:40 22/11/2010

נימוחות, מתקתקות וזהובות מבחוץ - לביבות בטטה עם רוטב של שמנת ועירית קצוצה

 
 
 
 
 

20 לביבות

 

מצרכים:

1 בטטה ענקית או 2 גדולות

1 בצל קטן

2 כפות קמח

5 ביצים

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית כורכום

1 כף כוסברה  טרייה קצוצה

 

אופן הכנה:

  • מגרדים בפומפייה את הבטטות, חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומערבבים את כל שאר החומרים בקערה.
  • מחממים מחבת עם שמן (בגובה 1 ס"מ), מכינים לביבות מהתערובת, ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה.

 

רכיבים לרוטב:

1/2 גביע שמנת

מלח ופלפל לפי הטעם

1/4 כפית סוכר

1 כפית עירית קצוצה

2 בצלצלי שאלוט קצוצים דק

  • מערבבים את כל החומרים ומגישים לצד הלביבות.

 

באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת "מתוקה"

 

מחפשים עוד מתכונים ללביבות? נסו את אלה:

לביבות כרישה ודלעת

לביבות דג עם ארטישוק

לביבות תפוחי אדמה אפויות

לביבות תפוחי אדמה מטוגנות

 
עוד כתבות במדור מתכונים לחנוכה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.