תבשיל פרגיות ותפוחי אדמה בקארי

 
תבשיל פרגיות בקארי עם אורז לבן
תבשיל פרגיות בקארי עם אורז לבן צילום: ערוץ 10
 
עודכן 19:52 23/11/2010

נתחי פרגיות עם תפוחי אדמה קטנים צרובים בתערובת תבלינים ברוטב חלב קוקוס לצד אורז לבן

 
 
 
 
 

מצרכים לתבלינים: 

1 כף גרגירי חרדל

1 כף כמון

1 כף כוסברה גרגירים

5 תרמילי הל 

500  גר' פרגיות חתוכות לפיסות

3 כפות שמן

 

בנוסף: 

500 גרם תפוחי אדמה קטנים קלופים, חצויים לאורכם

3 בצלי שאלוט קצוצים

1 כף ג'ינג'ר קצוץ

3 שיני שום קצוצות

1 פלפל אדום חריף קצוץ

מלח

פלפל שחור גרוס 

1 פחית חלב קוקוס

כפית כורכום

חצי כוס כוסברה קצוצה

 

אופן הכנה:

  • קולים על מחבת יבשה את התבלינים כשתי דקות. כותשים במכתש ועלי.
  • מטגנים את הפרגיות במעט שמן כשלוש דקות ומוציאים.
  • מטגנים את כל התבלינים בסיר, מוסיפים פרגיות ותפוחי אדמה, מערבבים.
  • יוצקים פנימה את חלב הקוקוס, כורכום, מלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.
  • מערבבים פנימה את הכוסברה ומגישים עם אורז לבן.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.