מתכון לפילה דניס עם בורגול

 
פילה דניס עם בורגול ועגבניות
פילה דניס עם בורגול ועגבניות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 11:33 22/11/2010

פילה דג דניס אפוי בתנור מוגש לצד בורגול מוקפץ עם עגבניות, פלפל ובזיליקום

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם בורגול

4 יח' דג פילה דניס 120 גר' כל פילה

3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות

כף שמן זית

פלפל אדום אפוי

50 גר' פרמזן

עלי בזיליקום

שן שום

ציר דגים / מים חמים

שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

  • משרים את הבורגול במים חמים (לא רותחים) למשך שעתיים ומסננים.
  • מקפיצים את העגבניות בשמן זית במחבת חמה, מוסיפים 2.5 כוסות ציר דגים או מים חמים, בורגול, פרמזן (לפני ההגשה) ובזיליקום. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כדקה.
  • אופים את הדגים בתנור עם מעט שמן זית ,פלפל שחור גרוס ומלח ים במשך 30 דקות בטמפרטורה של 220 מעלות.

 

אופן הגשת המנה:

  • מניחים את הבורגול במרכז הצלחת ועליו מניחים את הדג, בצד מניחים את הפלפל האפוי.
  • מקשטים עם מיקרו בזיליקום.

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

לביבות דג עם ארטישוק

דניס על מצב בורגול עם חצילים

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

 
עוד כתבות במדור גוף ונפש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.