מתכון לקרפצ'יו במילוי קוסקוס מלא

 
קרפצ'ו סינטה במילוי קוסקוס מלא עם מלפפונים ובצל סגול
קרפצ'ו סינטה במילוי קוסקוס מלא עם מלפפונים ובצל סגול צילום: ערוץ 10
 
עודכן 16:37 22/11/2010

פרוסות דקות של סינטה במילוי קוסקוס מלא, מלפפונים ועגבניות

 
 
 
 
 

מצרכים:

שקית קוסקוס מלא

12 פרוסות דקות של בשר סינטה נא בנות 30 גר' כל פרוסה

3 מלפפונים קצוצים דק לקוביות

1 בצל סגול קטן קצוץ דק

נענע

פטרוזיליה

עגבניות שרי

מיץ מעגבניות טריות סחוטות

כף שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

איולי חרדל

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את המלפפונים, הבצל סגול, הנענע והפטרוזיליה עם שמן זית, מיץ מחצי לימון ,מלח ופלפל ומערבבים עם הקוסקוס המלא (שהוכן מראש לפי הוראות היצרן).
  • ממלאים פרוסות סינטה ומגלגלים.
  • מניחים על צלחת ומזלפים מיץ מעגבניות טריות סחוטות.
  • אופן הגשת המנה: יוצקים את האיולי במרכז הצלחת, מוסיפים את הרוטב (שמן זית ומיץ עגבניה)  מסביב ומניחים את הבשר מעל האיולי. מקשטים עם עגבניות שרי חצויות.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 
עוד כתבות במדור גוף ונפש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.