מתכון לכרוביות מטוגנות ברוטב לימון

 
כרוביות ברוטב לימון וזעתר
כרוביות ברוטב לימון וזעתר צילום: פיליפ מטראי
 
עודכן 08:44 24/11/2010

הן רכות, זהובות וסופגות כל טעם שתוסיפו להן - כרוביות מטוגנות עם שום, זיתים ורוטב לימון

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ראש כרובית מופרד לפרחים

50 גרם זיתים סורים מגולענים

4 פרוסות לימון כבוש קצוץ

פלפל ירוק חריף חצוי ללא עורקים וגרעינים, חתוך גס

2 שיני שום כתוש

1/2 כוס רוטב לימון עם זעתר

שמן טיגון

1/2 כוס קמח

פטרוזיליה קצוצה - להגשה

 

אופן הכנה:

  • טובלים את פרחי הכרובית בקמח וממליחים.
  • מטגנים עד שיזהיב מכל הצדדים.
  • מערבבים עם ייתרת החומרים ומשהים למשך שעה.
  • מעבירים לתבנית חסינת חום מכסים בנייר אלומיניום ואופים כ-20 דק' בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות.
  • להגשה: מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

 

המתכון באדיבות סדרת הרטבים לסלט של הלמנ'ס.

 

מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:

סלטים טריפוליטאים

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום


 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לתוספות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.