צלי עגל עם משמשים יבשים, דבש וחרדל

 
כשהחמוץ והמתוק נפגשים על הצלי
כשהחמוץ והמתוק נפגשים על הצלי צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 08:54 24/11/2010

בואו להתפנק עם מנה טעימה במיוחד, של צלי עגל עסיסי עם משמשים חמצמצים מתוקים ובתיבול עדין של דבש וחרדל

 
 
 
 
 

מצרכים:
שייטל עגל חלב
5 כפות שמן זית לטיגון
3 עלי מרווה
מלח
פלפל שחור גרוס
3 שיני שום קצוצות
12 בצלי שאלוט קלופים
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
3 כפות חרדל
4 כפות דבש
2\1 1 כוסות יין לבן יבש
200 גרם משמשים יבשים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:
- ממליחים ומפלפלים את הבשר ושוזרים מעט עלי טימין בפנים
- מטגנים אותו בסיר גדול עם מעט שמן זית, סביב סביב, עד שהוא שחום, מוציאים מהסיר
- מערבבים בקערה את הדבש, חרדל ויין לבן
- מטגנים בסיר את הבצלים מעט, מוסיפים את השום והג'ינג'ר
- מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה
- שמים בסיר את המשמשים השלמים והבשר, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה
- מגבירים את הלהבה עד שהרוטב הוף לקרמלי

 

עוד ב'מטבח של המחר':

רוצים לראות איך ניתן לאפות שני מתכונים באותו הזמן? כנסו וגלו בעצמכם >>

וגם  - הדבר החם הבא: כיריים אינדוקציה. לתכנן את זמן הבישול במקסימום בטיחות >> 

 

מתכונים נוספים:

פאייה בשרים>>

קובה סלק>>

כרוב ממולא>>

פסטה בליווי גבינת פטה>>

 

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.