קציצות דגים בתוספת פלפלים חריפים

 
מנה עיקרית טעימה במיוחד. קציצות דגים עם פלפלים חריפים
מנה עיקרית טעימה במיוחד. קציצות דגים עם פלפלים חריפים צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 07:39 25/11/2010

חריף, טעים וביתי. קציצות עסיסיות לצד קוסקוס ביתי ומשגע

 
 
 
 
 

מצרכים לדגים:
1 ק"ג דג ים טרי
כוס כוסברה
פלפל ירוק מנוקה
1 בצל חתוך לקוביות גדולות
מלח
פלפל
4 כפות שמן זית

לרוטב:
רבע כוס שמן זית
3 שיני שום פרוסות
1 כף גרגירי כמון
1 פלפל אדום חריף, פרוס
4 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות גדולות
2 כפות אריסה
1 כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
5 כוסות מים
רבע כוס מיץ לימון

אופן הכנה:
- טוחנים את הדגים עם הירקות לתערובת פירורית
- צרים מהתערובת קציצות יפות
- שמים בסיר רחב את השמן, שום, ומטגנים
- מוסיפים את שני סוגי הפלפלים ומטגנים עוד שתי דקות
- מוסיפים את האריסה ומטגנים עוד דקה
- מוסיפים את המים, לימון, כורכום, מלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד חצי שעה
- מוסיפים פנימה את קציצות הדגים, מבשלים על סף רתיחה 12 דקות
- מפזרים מעל עלי כוסברה שלמים
- מגישים עם קוסקוס

 

עוד ב'מטבח של המחר':

רוצים לראות איך ניתן לאפות שני מתכונים באותו הזמן? כנסו וגלו בעצמכם >>

וגם  - הדבר החם הבא: כיריים אינדוקציה. לתכנן את זמן הבישול במקסימום בטיחות >> 

 

מתכונים נוספים:

צלי עגל עם משמשים יבשים, חרדל ודבש>>

פאייה בשרים>>

קובה סלק>>

כרוב ממולא>>

 

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.