מתכון לשורט ריב ביין אדום

 
שורט ריב ביין אדום עם ביצים קשות
שורט ריב ביין אדום עם ביצים קשות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 13:55 25/11/2010

נתח שורט ריב בבישול ארוך עם יין אדום, סויה וביצים קשות

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 נתח שורט ריב של כ-2 ק"ג

2\1 כוס רוטב סויה

2 כוסות יין אדום יבש

4 כפות סוכר חום

3 ס"מ שורש ג'ינג'ר פרוס

5 שיני שום מעוכות

1 כפית "חמישה" תבלינים

3 כוכבי אניס

מעט שבבי צ'ילי

2 כפיות שמן שומשום

8 בצלים שלמים קטנים, קלופים

8 ביצים קשות

 

אופן הכנה: 

  • שמים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה.
  • מכניסים פנימה את נתח הבשר, הביצים והבצל ומביאים שוב לרתיחה.
  • מכסים, מבשלים על להבה נמוכה שעתיים וחצי-שלוש, עד שהנתח רך מאד.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

קדרת עוף עם זיתים

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.