מתכון לחזה בקר במילוי תרד

 
חזה בקר במילוי תרד
חזה בקר במילוי תרד צילום: ערוץ 10
 
עודכן 13:56 25/11/2010

נתח חזה בקר במילוי תערובת של תרד עם שום ובצל ברוטב יין לבן וירקות שורש

 
 
 
 
 

מצרכים:

נתח ברוסט במשקל של כ-2 ק"ג

 

למילוי:

4 כפות שמן זית

3 שיני שום קצוצות

2 בצלים פרוסים

כף אורגנו

6 עלי מרווה

1 ק"ג תרד חלוט סחוט, קצוץ גס

מלח

פלפל

מעט אגוז מוסקט

 

לרוטב: 

3 כפות שמן זית

1 כף אורגנו

2 גזרים חתוכים לקוביות

1 בצל חתוך לקוביות

3 שיני שום שלמות

1 ראש סלרי חתוך לקוביות

4 גבעולי סלרי פרוסים

2 עלי דפנה

2 כוסות יין לבן יבש או מים

מלח ופלפל

 

אופן הכנה:

  • מאדים בשמן זית את המרווה, אורגנו, שום ובצל כשלוש דקות. מוסיפים את התרד הקצוץ גס.
  • מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים שתי דקות. מעבירים לקערה ומקררים.
  • חותכים בנתח כיס בצידו הרחב.
  • ממלאים את הנתח בתערובת, מגלגלים לגליל וקושרים מהודק.
  • שמים את השמן בתבנית צליה. משחימים את הנתח הממולא סביב סביב. מוצאים.
  • מכניסים את הירקות מטגנים אותם כשלוש דקות, מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
  • מחזירים את הנתח, מכסים בנייר כסף אופים בחום של 130 מעלות כשעתיים.
  • פורסים ומגישים.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.