מתכון לקובה בתבנית במילוי בשר טחון

 
קובה בתבנית במילוי בשר טחון
קובה בתבנית במילוי בשר טחון צילום: ערוץ 10
 
עודכן 08:42 26/11/2010

עד היום הכרתם את עיגולי הקובה המסורתיים, הגיע הזמן לעשות היכרות עם הגרסה המרשימה של אהרוני - מאפה קובה במילוי בשר טחון עם צנוברים ועשבי תיבול

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

2 כוסות בורגול דק

חצי כוס קמח

3 כפות שמן זית

מלח

פלפל גרוס

מים

 

למילוי:

750 גרם בשר טחון

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול קצוץ דק

2 שיני שום קצוצות

1 פלפל ירוק חריף מנוקה וקצוץ

מלח, פלפל שחור גרוס

חצי כוס צנוברים

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה.

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את חומרי הבצק לתערובת אחידה ונוחה לעבודה.
  • מטגנים בשמן את הבצל, שום, פלפל חריף, מלח ופלפל.
  • מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. מקררים מעט.
  • מורחים תבנית מלבנית בשמן זית ומרפדים אותה במחצית מכמות הבצק. עליה מניחים את המילוי. עליו מניחים את המחצית השניה של הבצק , משטחים ומהדקים.
  • מסמנים בחלק העליון של הבצק מעוינים, בעזרת סכין חדה.
  • זולפים מעל שמן זית ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.