מתכון לקציצות כבש ברוטב מתקתק

 
קציצות כבש עם בצלים מזוגגים ורוטב דובדבנים
קציצות כבש עם בצלים מזוגגים ורוטב דובדבנים צילום: ערוץ 10
 
עודכן 08:48 26/11/2010

קציצות כבש עסיסיות עם בצלים זהובים ברוטב מתקתק של דובדבנים עם מיץ רימונים

 
 
 
 
 

מצרכים  לקציצות:

750 גרם בשר כבש טחון

1 בצל קצוץ דק

חצי כוס כוסברה קצוצה

1 ביצה

מלח

פלפל

מעט פלפל אנגלי

מעט אגוז מוסקט

 

לרוטב:

5 כפות שמן זית

כף עלי זעתר

300 גרם בצלצלים קטנים קלופים

300 גרם דובדבנים מיובשים חמוצים

3 כוסות מיץ רימונים

4 כפות מיץ לימון

2 כפות סוכר חום

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את חומרי הקציצות, צרים מהם כדורים קטנים ומהודקים. מטגנים את הכדורים במחבת ובה 3 ס"מ שמן.
  • מוסיפים את חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה.
  • שמים במחבת אחרת את השמן ומטגנים בו את הזעתר והבצלצלים כשלוש דקות.
  • מוסיפים את הבצלצלים לקציצות ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כשעה.
  • ניתן להגיש עם אורז או מג'דרה.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.