מתכון לפסטה ברוטב פסטו

 
ריבועי פסטה ברוטב פסטו
ריבועי פסטה ברוטב פסטו צילום: ערוץ 10
 
עודכן 17:38 29/11/2010

ריבועי פסטה טרייה שוחים בהנאה בתוך רוטב פסטו עם צנוברים וגבינת פרמזן

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 כוסות עלי בזיליקום

3 שיני שום קלופות

מלח

פלפל

3 כפות צנוברים

חצי כוס שמן זית

חצי כוס גבינת פרמזן

בצק פסטה עם פטרוזיליה

סיר מים רתוחים מומלחים 

בנוסף: חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת

 

אופן הכנה:

  • שמים במעבד מזון את הבזיליקום, שום, פרמזן, מלח, פלפל וצנוברים ומרסקים לתערובת פירורית.
  • חותכים את הבצק לריבועים גדולים של כ-8 ס"מ.
  • מבשלים את ריבועי הפסטה במים כשתי דקות.
  • מעבירים לקערה, יוצקים לתוכה את הפסטו ומערבבים.
  • מפזרים גבינת פרמזן מגורדת ומגישים.

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה: 

פסטה קונכיות ברוטב פטריות

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.