מתכון לרביולי במילוי ארטישוק

 
רביולי במילוי ארטישוק
רביולי במילוי ארטישוק צילום: ערוץ 10
 
עודכן 17:39 29/11/2010

בצק פסטה ביתי במילוי לבבות ארטישוק עם שום ושמן זית ברוטב חמאה קטיפתי

 
 
 
 
 

מצרכים: 

6 לבבות ארטישוק קפואים ומופשרים או משומרים בשמן זית

2 שיני שום קצוצות

4 עלי מרווה

4 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון סחוט

מלח

פלפל 

4 כפות גבינת פרמזן

יריעת בצק פסטה מרודדת 

סיר מים רותחים מומלחים

 

לרוטב:

60 גרם חמאה

3 עלי מרווה

2 שיני שום פרוסות

2 כפות מיץ לימון סחוט

מלח

פלפל

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

גבינת פרמזן להגשה

 

אופן הכנה:

  • פורסים את הארטישוק ומאדים במחבת עם השמן, מרווה ושום כרבע שעה עד שהם מתרככים.
  • מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל ומבשלים עוד חמש דקות. מרסקים לתערובת פרורית במעבד מזון.
  • מערבבים פנימה את הפרמזן, מכסים בניילון נצמד ומקררים.
  • חותכים את הבצק לעיגולים, שמים במרכז כל עיגול כפית מילוי, מקפלים ומדביקים.
  • מבשלים את הרביולי בסיר עם מים רותחים כשלוש דקות.
  • ממיסים את החמאה, מרווה ושום, מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל ומבשלים דקה.
  • מכניסים את הרביולי המבושלים למחבת עם הרוטב, מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
  • מגישים עם גבינת פרמזן מגורדת.

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה: 

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.