מתכון לפילה לוקוס מאודה

 
פילה לוקוס מאודה עם אספרגוס
פילה לוקוס מאודה עם אספרגוס צילום: ערוץ 10
 
עודכן 16:14 30/11/2010

פילה דג לוקוס מאודה עם ג'ינג'ר, בצל ירוק וגבעולי אספרגוס פריכים

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 נתחי פילה לוקוס

מלח

פלפל

כף טימין

שמן זית

שליש כוס מיץ לימון

כף קליפת לימון

3 ס"מ ג'ינג'ר טרי חתוך לרצועות

3 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות

16 גבעולי אספרגוס טריים, קלופים

3 כפות כוסברה

 

אופן הכנה:

  • מורחים את נתחי הדג בשמן, ממליחים, מפלפלים ומפזרים טימין.
  • מניחים על הדגים את הג'ינג'ר והבצל הירוק.
  • מבשלים על אדים כעשרים דקות.
  • בחמש הדקות האחרונות מאדים גם את האספרגוס.
  • מגישים את הדגים על האספרגוס, מטפטפים מעט שמן זית ומוסיפים עלי כוסברה.

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

דג בציפוי אגוזים

סלמון ברוטב סויה ודבש

גפילטע פיש

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.