כבד עגל מלווה בבצלי פנינה

 
צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 08:02 29/11/2010

מתכון המשלב חמיצות עדינה ומתקתקות של כבדי עגל על מצע של פירה תפו"א

 
 
 
 
 

מצרכים:

 

6 פרוסות כבד עגל
צנצנת בצלי פנינה מבושלים במעט מים ותבלינים
6 עלי מרווה טריים
מעט קמח
מלח פלפל
3 כפות שמן זית
4 כפות חומץ בלסמי
כף רוטב סויה
1 כף סוכר
שליש כוס מים רותחים

בישול בצלצלי הפנינה:
מים, מלח, פלפל, עלי דפנה עד לריכוך

אופן הכנה:

- מצמידים לכל פרוסת כבד עלה מרווה
- מקמחים בעדינות ומנערים היטב
- מטגנים את הכבדים בשמן עד שהם שחומים ומוציאים מהמחבת
- מוסיפים את הבצלים למחבת ומטגנים את הבצלים עד להשחמה
- מוסיפים את החומץ, סוכר, מים רותחים, מלח ופלפל ומזגגים
- מוציאים את הבצלים ומחזירים את הכבד לזיגוג קצר בסירופ
- שמים על כל צלחת פירה, לידו פרוסת כבד, עליה בצלים מזוגגים, רוטב וקצת עלים קטנים

 

רוצים לראות איך ניתן לאפות שני מתכונים באותו הזמן? כנסו וגלו בעצמכם >>

וגם  - הדבר החם הבא: כיריים אינדוקציה. לתכנן את זמן הבישול במקסימום בטיחות >> 

 

מתכונים נוספים:

תבשיל כבש עם ירקות>>

קציצות דגים עם פלפלים חריפים>>

צלי עגל עם משמשים יבשים, חרדל ודבש>>

פאייה בשרים>>

 

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.