מתכון ללביבות תפו"א ותירס

 
לביבות תפוחי אדמה עם תירס וטונה
לביבות תפוחי אדמה עם תירס וטונה צילום: ערוץ 10
 
עודכן 12:48 30/11/2010

חנוכה הוא תירוץ מצוין להכין את הלביבות האלה שנהדרות גם כארוחת ערב קלילה. השילוב שבין תפוחי אדמה, תירס וטונה הופך אותן למנה משביעה שלא זקוקה לתוספת לצידה

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 תפו"א קלופים ומגוררים

1 כוס גרגרי תירס

2 כפות טונה משומרת

1 כף פטרוזיליה

1 ביצה

1/2 כפית מלח

1/2 כפית סוכר חום

3 כפות קמח לבן

1/2 כוס שמן זית לטיגון

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל החומרים למעט השמן עד ליצירת מסה אחידה. יוצרים כדורים קטנים.
  • מחממים מחבת עם שמן זית על להבה בינונית, מטגנים כל לביבה כ-5 דקות מכל צד ומגישים.

 

מחפשים עוד מתכונים לחנוכה? נסו את אלה:

מתכון מצולם להכנת סופגניה

פפאנש רומני

סופגניות אפויות מקמח מלא

לביבות בטטה

עוגיות יו יו מטוגנות

סופגניות במילוי שוקולד

צ'ורוס בציפוי סוכר וקינמון

קולקציית סופגניות 2010

 
עוד כתבות במדור גוף ונפש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.