מתכון לדלעת במילוי בשר

 
דלעת במילוי בשר טחון
דלעת במילוי בשר טחון צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:15 21/03/2011

דלעת אפויה ושחומה במילוי בשר טחון עם אורז, צימוקים ועשבי תיבול

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 דלעת עגולה, כ-2 ק"ג

 

מצרכים למילוי: 

1 ק"ג בשר טחון

3 כפות שמן זית

כוס וחצי אורז מבושל למחצה

1 בצל גדול חתוך לקוביות

3 שיני שום קצוצות

1 כוס צימוקים

חצי כוס משמשים יבשים קצוצים

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

כפית קינמון

חצי כפית מוסקט

1 כף ג'ינג'ר קצוץ

מלח

פלפל

1 ביצה

 

אופן הכנה:

  • חותכים בחלקה העליון של הדלעת פתח ומרוקנים אותה מתוכה.
  • מערבבים את כל חומרי המילוי לתערובת אחידה.
  • ממלאים את הדלעת בתערובת. עוטפים בנייר כסף.
  • אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך שעה.
  • חותכים לפלחים ומגישים.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

קציצות עוף עם קינואה

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.