משמשים, שזיפים ותאנים במילוי בשר

 
משמשים, שזיפים ותאנים במילוי בשר טחון
משמשים, שזיפים ותאנים במילוי בשר טחון צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:17 21/03/2011

לאירוח או כארוחה מושקעת שמשלבת את מתיקות הפרי עם בשר טחון מתובל ורוטב משגע

 
 
 
 
 

מצרכים:

12 תאנים יבשות

12 משמשים יבשים

12 שזיפים יבשים מגולענים

 

למילוי:

חצי ק"ג בשר טחון

1 בצל קטן קצוץ

2 כפות שמן

מלח

פלפל

שליש כוס כוסברה

מעט קינמון

 

לרוטב: 

3 כפות סירופ תמרינדי

2 כפות סוכר חום

2 כפות שמן זית

3 כוסות מרק עוף צח

מלח

פלפל

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את כל חומרי המילוי.
  • ממלאים את הפירות היבשים בתערובת.
  • מביאים את חומרי הרוטב לרתיחה בסיר רחב.
  • מסדרים את הממולאים בסיר, מבשלים על להבה נמוכה מכוסה כ-45 דקות.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

קדרת עוף עם זיתים

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.